Α1 Μπάσκετ: Δύσκολες νίκες Πανιωνίου, Κολοσσού

Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2011 19:47
UPD:21:57

A- A A+

Δύσκολη νίκη πήρε και ο Πανιώνιος επί του Αρη, με 78-66, στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

«Σκληρό καρύδι» αποδείχθηκε η δραμινή ομάδα για τους Ροδίτες. Για τρία δεκάλεπτα οι φιλοξενούμενοι προβλημάτισαν πολύ την ομάδα του Βασίλη Φραγκιά, η οποία στο ημίχρονο προηγήθηκε με βραχεία κεφαλή (39-38), ενώ έκλεισε την τρίτη περίοδο στο +3 (59-56).

Εκεί που χρειάστηκε, όμως, βρήκε τον τρόπο να πάρει μια μικρή διαφορά, την οποία διατήρησε στο υπόλοιπο του αγώνα και στο τέλος πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη.

Ο Τσάμης με 19 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ από το συγκρότημα του Γιώργου Καλαφατάκη, ο Χαραλαμπίδης έκλεισε το ματς με 23 πόντους.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο 10λεπτο, Πανιώνιος και Αρης είχαν από μία περίοδο ο καθένας και η τελευταία εξελίχθηκε σε…θρίλερ με τελικούς νικητές τους «κυανέρυθρους».

Δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας «τρίποντο» για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που είχε σε καλή μέρα τον Στίβεσον με 15 πόντους. Χωρίς νίκη για τρίτη διαδοχικό ματς έμεινε το συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, που είχε κορυφαίους τους Τζέιμς με 24 και Ταπούτο με 17 πόντους αντίστοιχα.

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Παναθηναϊκός στο... παγωμένο -λόγω έλλειψης θεατών- ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» χωρίς να δυσκολευτούν καθόλου, επικράτησαν 93-58 του Ίκαρου Καλλιθέας και «έπιασαν» Ολυμπιακό και Κολοσσό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε ο Λόγκαν που σημείωσε 15 πόντους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις