Γ. Καρατζαφέρης: Ήθελα να αναγγείλω το «habemus Papademum»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2011 13:47
UPD:19:17

Αναφορά στο όνομα του Λουκά Παπαδήμου έκανε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης κατά τη συνομιλία που είχε με τον Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο.

A- A A+

Αναφορά στο όνομα του Λουκά Παπαδήμου έκανε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης κατά τη συνομιλία που είχε με τον Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ελεγα, ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να μπορούσα να αναγγείλω το «habemus Papademum» και ευχήθηκε για την επιλογή του προσώπου του νέου πρωθυπουργού, να είναι «εύκολη η γέννα».

Διάλογος Κ. Παπούλια - Γ. Καρατζαφέρη

Διάλογος Κ. Παπούλια - Γ. Καρατζαφέρη.

«Εκκολάπτεται φαίνεται», απάντησε προηγουμένως χαμογελώντας, ο κ. Παπούλιας. «Φαίνεται ότι η επώασις είναι λίγο επώδυνος, αλλά να ευχηθούμε να πάει καλά η γέννα», ανταπάντησε ο κ. Καρατζαφέρης.

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις επικείμενες εξελίξεις, ενώ εξήρε την ωριμότητα και συμβολή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Γ. Καρατζαφέρης: Θα στηρίξουμε με 3 προϋποθέσεις

Γ. Καρατζαφέρης: Θα στηρίξουμε με 3 προϋποθέσεις

«Εντυπωσιάζει κάθε φορά η ωριμότητα του Προέδρου, που αποτελεί ταυτόχρονα και καταφύγιο και δημιουργεί κάποιο ισοζύγιο επιτέλους», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης, για να επισημάνει στη συνέχεια:

«Ζητήσαμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, μέχρι στιγμής έχουμε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ». «Από ολότελα και αυτή η λύση είναι καλή», εκτίμησε και δήλωσε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. θα στηρίξει το εγχείρημα υπό τρεις προϋποθέσεις:

«Όχι άλλες μειώσεις μισθών συντάξεων, όχι εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, όχι στο πλιάτσικο το οποίο θα επιχειρηθεί», υπογράμμισε, καλώντας τον «ομογάλακτο εταίρο» να ζητήσει την άρση του νόμου περί ιθαγένειας μεταναστών.

Αισιοδοξώ, κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης, είχα ρόλο να τους φέρω (σ.σ. κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαρά) κοντά, «και από δω και πέρα θα είμαστε ακροατές θεατές και παρόντες στις εξελίξεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή