Formula 1: Επιβεβαιώνει η Williams για Ραϊκόνεν

Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2011 20:08
A- A A+

Ο Τότο Γολφ, ένας εκ των μετόχων της Βρετανικής ομάδας παραδέχθηκε ότι γίνονται διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών για μία πιθανή επιστροφή του Φινλανδού στη Formula 1.

«Ναι είναι αλήθεια. Η υπόθεση Κίμι Ραϊκόνεν βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων. Η ιστορία αυτή δεν είναι διαφημιστικό τρικ, διαπραγματευόμαστε σοβαρά, αλλά είναι μία από τις πολλές πιθανές προοπτικές. Θα παρθεί μία στρατηγική απόφαση», δήλωσε ο Τότο Γολφ.

Παράλληλα και ο επικεφαλής της Williams, Ανταμ Παρ συμμετείχε σε αυτό το γαϊτανάκι φημών αφού πριν μερικές ημέρες στην Ινδία είχε παραδεχθεί πως ο Ραϊκόνεν θα ήταν μία καλή επιλογή για την Βρετανική ομάδα που επιθυμεί διακαώς να αναδομηθεί μετά από μία άσχημη φετινή χρονιά.

Από την πλευρά του Ραϊκόνεν η επιλογή να επιστρέψει στη Formula φαντάζει ως ένα πολύ καλό σενάριο καθώς από τότε που εγκατέλειψε το άθλημα (το 2009) δεν έχει παρουσιάσει κάτι αξιόλογο.

Όπως υποδεικνύουν οι εξελίξεις στη Williams την επόμενη χρονιά θα βρίσκεται ο Παστόρ Μαλντονάτο με το δεύτερο οδηγό να είναι προς αναζήτηση. Πλην του Ραϊκόνεν που ακούγεται έντονα, στο τραπέζι έχουν πέσει και τα ονόματα των Τζουλς Μπιάνκι (αναπληρωματικός οδηγός της Ferrari) και Βαλτερι Μπότας. Όπως ανέφερε και ο Τοτο Γολφ, υπάρχει μία πιθανότητα να οδηγήσουν στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, στο επερχόμενο GP στο Αμπου Ντάμπι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις