EuroCup Πόλο: Νίκησε, αλλά αποκλείστηκε η Χίος

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2011 21:15
UPD:22:47

Η Χίος νίκησε 9-7 στην παράταση την Σίντεζ Καζάν αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία της στο EuroCup ανδρών. (Φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Η πορεία του ΝΟΧ σταμάτησε στην φάση των «16», αν και θα μπορούσε να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Οι παίκτες του έχασαν τρία πέναλτι (καθοριστικό ρόλο έπαιξε αυτό του Χατζηθεοδώρου στην παράταση), ενώ στη διάρκεια του ματς κάλυψαν και τη διαφορά των τριών γκολ, όταν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου προηγήθηκαν με 5-1.

Οι Ρώσοι κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση, όπου με το γκολ του Λατίποφ πήραν την πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης.

Πρόκριση για Πανιώνιο

«Γλυκιά ήττα» από τον Παναθηναϊκό με 14-13 στην παράταση γνώρισε ο Πανιώνιος, στη ρεβάνς της φάσης των «16» του EuroCup. Οι «κυανέρυθροι», όμως, ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς στον πρώτο ελληνικό «εμφύλιο» είχαν επικρατήσει στο κλειστό του ΟΑΚΑ με 8-6.

Παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω στο ξεκίνημα με 5-3, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κροάτη, Αντριγια Κομάντινα, ο οποίος πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του στην 4η περίοδο, κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με 12-10 και να στείλουν το ματς στην παράταση. Τελικά, οι Νεοσμυρνιώτες ήταν αυτοί που πανηγύρισαν, παρά την ήττα τους με 14-13.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις