Μπάντοβιτς: Θα βοηθήσει η αλλαγή την Κέρκυρα

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 13:29
UPD:13:36

A- A A+

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός υποστήριξε με δηλώσεις στου στον ραδιοσταθμό ΣπορFM 94,6 ότι ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει, αν και οι διοικούντες του συλλόγου δεν ήθελαν κάτι τέτοιο. Όπως εξήγησε, ο λόγος που προέβη σε αυτή την κίνηση ήταν η πίστη του πως μια αλλαγή προσώπων θα αναζωογονήσει αγωνιστικά την ομάδα.

«Αποφάσισα να φύγω ενώ ήταν αντίθετοι οι άνθρωποι από την ομάδα. Το πήρα απόφαση γιατί μπορεί μια τέτοια αλλαγή να αλλάξει κάτι στα αποτελέσματα και όχι στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Εγώ πάντως δεν είδα άλλον να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ όπως εμείς. Σίγουρα δεν έχουμε πάρει αποτελέσματα. Σκεφτόμουν ότι μετά από δύο ήττες στα επόμενα παιχνίδια θα πάρουμε αποτελέσματα. Όμως θεωρώ ότι με ένα άλλο πρόσωπο θα γίνει αυτό το κλικ που χρειάζεται», τόνισε.

Παρόλα αυτά, εμφανίστηκε διατεθειμένος να παραμείνει στον πάγκο αυτής μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης του. «Θα περιμένω μέχρι να έρθει ο νέος προπονητής. Είναι η υποχρέωσή μου να περιμένω. Ό,τι χρειαστεί η ομάδα θα είμαι εδώ για να το προσφέρω, μέχρι να έρθει και να αναλάβει ο νέος προπονητής».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις