Σάντος: Το καλό κλίμα κλειδί της επιτυχίας

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 18:28

A- A A+

«Είμαι σίγουρος ότι θα διατηρηθεί και στο μέλλον», σχολίασε γι’ αυτό ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός εν όψει του προσεχές φιλικού με τη Ρωσία την Παρασκευή το βράδυ.

«Είναι αλήθεια ότι έχουμε δημιουργήσει μια πραγματική οικογένεια εκτός αγωνιστικού χώρου. Αυτό το αντιλαμβάνονται καλύτερα οι νέοι παίκτες που έρχονται στην οικογένεια. Θα πρέπει βέβαια να το σέβονται και για να αποτελέσουν μέλος της θα πρέπει να το θέλουν πραγματικά», πρόσθεσε.

Ο Σάντος εμφανίστηκε ικανοποιημένος και για τον μεγάλο αριθμό παικτών, που ο ίδιος πιστεύει ότι μπορούν να ενισχύσουν την Εθνική στα τελικά του Euro.

«Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος οι πολλές επιλογές και ότι έχω να διαλέξω ανάμεσα σε πολλούς παίκτες. Κάποιοι θα πρέπει να μείνουν έξω από την τελική λίστα. Μπορεί κάποιοι να απογοητευτούν, αλλά θα ξέρουν ότι ο προπονητής του πήρε την απόφαση καθαρά με αγωνιστικά κριτήρια. Έχω αποδείξει ότι οι κλήσεις μου είναι πάντα συνειδητές και γίνονται με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας», τόνισε.

Όσο για το σερί των 15 αγώνων χωρίς ήττα στο τιμόνι του ελληνικού συγκροτήματος, είπε: «Για να κρατήσουμε το αήττητο θα μπορούσαμε να παίξουμε με ομάδες τύπου Λιχτενστάιν ή Λουξεμβούργου. Χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε αυτές τις ομάδες. Εμείς επιλέξαμε την Ρωσία. Αναζητούσαμε κάποιον που να έχει προκριθεί στο Euro ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τέτοιες ομάδες την τελική φάση».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις