Δ. Παπαδημούλης: Υπερβολικές προσδοκίες για την κυβέρνηση Παπαδήμου

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011 13:46
UPD:14:30
A- A A+

«Οι υποστηρικτές της λύσης Παπαδήμου και της κυβέρνησης που τον στηρίζει, προκειμένου να τον εμφανίσουν ως Μεσσία, καλλιεργούν υπερβολικές προσδοκίες που προσκρούουν στην πραγματικότητα», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ ο κ. Παπαδημούλης επισήμανε ότι δεν είναι απαισιόδοξος αλλά, όπως είπε, ρεαλιστής. «Αν δω την κυβέρνηση αυτή να κάνει την έκπληξη και να φέρνει δίκαιο φορολογικό σύστημα, να φορολογεί τον πλούτο και να περιορίζει τη φοροδιαφυγή, να στέλνει και κάποιον κλέφτη φυλακή, να ξεκινά μια προσπάθεια ανάταξης της διοίκησης, να απορροφά τους κοινοτικούς πόρους αποτελεσματικά, να σπάει αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο που διαμορφώνει η σύμπραξη ενός δεξιόστροφου ΠΑΣΟΚ με τη δεξιά και την άκρα δεξιά, εδώ είμαστε με την εμπειρία μας», σημείωσε.

Επανέφερε την πρόταση για απλή αναλογική ώστε να διευκολυνθούν οι κυβερνήσεις συνεργασίας και πρόσθεσε ότι «αφού κατόρθωσαν να τα βρουν με αυτά τα υλικά Παπανδρέου, Σαμαράς και Καρατζαφέρης, γιατί δεν μπορούν οι δυνάμεις της ευρύτερης Αριστεράς και της Οικολογίας και οι προοδευτικές δυνάμεις που απαγκιστρώνονται από το ΠΑΣΟΚ να ενωθούν σε ένα κοινό, μίνιμουμ ρεαλιστικό πρόγραμμα για να αποτελέσουν εναλλακτική λύση;».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή