Λ. Παπαδήμος: Με τη συνεργασία όλων θα επιτύχουμε

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011 17:14
UPD:17:28

A- A A+

Η νέα κυβέρνηση θα κάνει ό,τι καλύτερο προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας, διαβεβαίωσε ο Λουκάς Παπαδήμος, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον Γιώργο Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο νέος Πρωθυπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία ότι «με την συνεργασία όλων θα επιτύχουμε αυτό το αποτέλεσμα», ενώ ευχαρίστησε τον κ. Παπανδρέου για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Αναφέρθηκε επίσης στην «τεράστια», όπως τη χαρακτήρισε προσπάθεια που κατέβαλε η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου για τη σταθεροποίηση της οικονομίας μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Από την πλευρά του ο κ. Παπανδρέου δεσμεύθηκε ότι θα παράσχει κάθε στήριξη και βοήθεια στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προσθέτοντας ότι ο κ. Παπαδήμος αναλαμβάνει σε μια δύσκολη και κρίσιμη στιγμή.

ΑΠΕ - ΜΠΕ
Διάλογος Λ. Παπαδήμου - Γ. Παπανδρέου

Διάλογος Λ. Παπαδήμου - Γ. Παπανδρέου

«Είμαστε όλοι ενωμένοι, το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού στην προσπάθεια να πετύχει η κυβέρνηση για το καλό της χώρας, για να ελαφρύνουμε το μεγάλο βάρος που έχει ο λαός, για να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές που έχει ξεκινήσει η προηγούμενη κυβέρνηση», τόνισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή