Μ.Χρυσοχοΐδης: Πολύτιμη προίκα για την κυβέρνηση η σύνταξη των πολιτικών δυνάμεων

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011 20:03
UPD:21:19

Η νέα κυβέρνηση έχει μια πολύτιμη προίκα, τη σύνταξη των πολιτικών δυνάμεων, υπογράμμισε ο υπουργός Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μ. Χρυσοχοΐδης (αριστερά), υποδεχόμενος στο υπουργείο τον νέο υφυπουργό, αρμόδιο για θέματα ναυτιλίας, Αδ. Γεωργιάδη.

A- A A+

Η νέα κυβέρνηση έχει μια πολύτιμη προίκα, τη σύνταξη των πολιτικών δυνάμεων, υπογράμμισε ο υπουργός Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μ. Χρυσοχοΐδης, υποδεχόμενος στο υπουργείο τον νέο υφυπουργό, αρμόδιο για θέματα ναυτιλίας, Αδ. Γεωργιάδη.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης διαβεβαίωσε ότι «θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε οι Έλληνες να νιώσουν ασφαλείς να πιστέψουν ότι η Ελλάδα έχει προοπτική», τονίζοντας παράλληλα ότι η ηγεσία του υπουργείου θα συνεχίσει το έργο της με προτεραιότητα την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας, την προσέλκυση ξένων επενδύσεων και την ενεργοποίηση του επενδυτικού νόμου.

Μ. Χρυσοχοΐδης: Πολύτιμη προίκα για την κυβέρνηση η συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων

Μ. Χρυσοχοΐδης: Πολύτιμη προίκα για την κυβέρνηση η συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων

Ο υπουργός δήλωσε ευτυχής για το γεγονός ότι προστέθηκε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου ως νέο μέλος ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Από την πλευρά του, ο νέος υφυπουργός, τόνισε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα κριθεί όχι μόνο η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Α. Γεωργιάδης: Ο τόπος δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο

Α. Γεωργιάδης: Ο τόπος δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο

Η ναυτιλία, υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης, μπορεί να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την ανάκαμψη της οικονομίας. Δήλωσε ακόμη ότι αισθάνεται «μεγάλη ασφάλεια» εξαιτίας της παρουσίας του κ. Χρυσοχοΐδη στην ηγεσία του υπουργείου και τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να ανταποκριθεί στην εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού και του προέδρου του ΛΑΟΣ.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή