Α1 Πόλο: Πάντα στην κορυφή η Βουλιαγμένη

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011 22:19
A- A A+

Οι «μπέμπηδες» είχαν τον έλεγχο του ματς σε όλη την διάρκειά του, απέναντι στους «πράσινους» που παρουσιάστηκαν εμφανώς επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό τους στο EuroCup από τον Πανιώνιο.

Μετά τη μεγάλη πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στους «8» του EuroCup, ο Πανιώνιος δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στο Καλαμάκι, του οποίου επιβλήθηκε με 12-8.

Επίδειξη δύναμης απέναντι στα Χανιά έκανε η Χίος. Παρά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του EuroCup, η ομάδα του Βαγγέλη Ρούπακα διέλυσε τα Χανιά με 15-3. Από τους νικητές απουσίασε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Αξίζει να επισημανθεί ότι η ομάδα της Κρήτης μετέβη στο νησί του ανατολικού Αιγαίου με 9 παίκτες εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων.

Σε ένα ματς που δεν αξίζει ιδιαίτερης κριτικής, ο Ολυμπιακός έκανε προπόνηση επί του Εθνικού (20-3). Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Θοδωρής Βλάχος, έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, προκειμένου να ξεκουραστούν οι βασικοί.

Τις βάσεις για την παραμονή του στην κατηγορία έβαλε το Αργοστόλι με τη μεγάλη νίκη που πέτυχε στην έδρα του επί του ΠΑΟΚ με 8-4.

Την τρίτη του νίκη πέτυχε εντός έδρας ο ΝΟ Πατρών, αυτή την φορά επί του Παλαιού Φαλήρου με 9-5.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις