Επίθεση Σ. Χατζηγάκη κατά Αντ. Σαμαρά

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011 21:21
ΑΠΕ - ΜΠΕ

A- A A+

Με επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά αντέδρασε ο βουλευτής Τρικάλων και πρώην υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης, ο οποίος διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

«Η ΝΔ του κ. Σαμαρά από μεγάλο και πολυτασικό κόμμα κατάντησε ένα μικρό απολειφάδι τύπου Πολιτικής Ανοιξης. Δεν ξέρω αν είναι δικαίωμά του, λυπάμαι, όμως, γιατί μια παράταξη που υπηρετώ 37-38 χρόνια κατάντησε έτσι στα χέρια του κ. Σαμαρά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Με επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά αντέδρασε ο βουλευτής Τρικάλων και πρώην υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης, ο οποίος διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο ανακοίνωσε ότι ο κ. Χατζηγάκης τίθεται εκτός της Κ.Ο. του κόμματος, ενώ θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για την διαγραφή του και από το κόμμα.

Ο κ. Χατζηγάκης ενημερώθηκε για τη διαγραφή του από τους δημοσιογράφους και φέρεται να είπε ότι «τώρα αισθάνομαι απελευθερωμένος και μπορώ να λέω αυτά που πραγματικά πιστεύω».

Αιτία για τη διαγραφή του στάθηκαν δηλώσεις του το πρωί με τις οποίες έκανε λόγο για «ακροδεξιά σταγονίδια που προσπαθούν να αλλοιώσουν τη φυσιογνωμία της ΝΔ».

Σ. Χατζηγάκης: Ακροδεξιά «σταγονίδια» προσπαθούν να αλλοιώσουν τη φυσιογνωμία της Ν.Δ.

Σ. Χατζηγάκης: Ακροδεξιά «σταγονίδια» προσπαθούν να αλλοιώσουν τη φυσιογνωμία της Ν.Δ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνεργάτες του κ. Σαμαρά επισημαίνουν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ με την απόφαση να διαγράψει τον βουλευτή Τρικάλων, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στην κοινοβουλευτική του ομάδα και κυρίως σε όσους διαχωρίζουν την θέση τους δημοσίως ότι «θα πρέπει να είναι προσεκτικοί».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή