Χρ. Πρωτόπαπας: Θεσμικά η συζήτηση για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011 12:38
A- A A+

«Νηφάλια και θεσμικά» πρέπει να ανοίξει, σύμφωνα με τον Χρ. Πρωτόπαπα, η συζήτηση για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, αφού προηγουμένως η κυβέρνηση πατήσει στα πόδια της σταθερά και εκταμιευθεί η έκτη δόση.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρ. Πρωτόπαπας.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ, ο κ. Πρωτόπαπας ανέφερε ότι πρώτα θα πρέπει να μιλήσει ο κ. Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι πρέπει να του δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για να το πράξει.

Δήλωσε πάντως βαθιά προβληματισμένος από τα ποσοστά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις στο ΠΑΣΟΚ, καθώς και από τα λάθη που οδήγησαν το κόμμα σε αυτήν την θέση.

«Δεν μπορούμε να πάμε έτσι στις εκλογές. Πρέπει να αλλάξουν πολλά. Να δούμε τι μας διαμηνύει η κοινωνία, η οποία δίνει τέτοια στήριξη στον Λουκά Παπαδήμο και την κυβέρνησή του», υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Σε ό,τι αφορά τη σύσκεψη που συγκάλεσε ο κ. Παπανδρέου χθες το απόγευμα, ο κ. Πρωτόπαπας υποστήριξε πως ήταν αναγκαία για να ξεκαθαριστεί το πλαίσιο λειτουργίας των μελών της κυβέρνησης στο νέο σχήμα συνεργασίας, καθώς και των βουλευτών του κόμματος, προκειμένου να μπορούν να λειτουργήσουν σωστά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή