Συνελήφθη νεαρός για συμμετοχή σε επεισόδιο μεταξύ οπαδών

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011 13:45
A- A A+

Στη σύλληψη ενός νεαρού για επεισόδιο που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Δερβενίου, με «πρωταγωνιστές» οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Αρη, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ..

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό, οπαδοί του ΠΑΟΚ που επέστρεφαν με λεωφορείο από την Αλεξανδρούπολη (όπου είχαν μεταβεί για να παρακολουθήσουν αγώνα βόλεϊ της ομάδας τους κόντρα στον τοπικό Εθνικό) επιτέθηκαν σε οπαδούς του Αρη οι οποίοι επέστρεφαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο μετά από αγώνα μπάσκετ της ομάδας τους στη Δράμα.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, την ώρα που περνούσε το λεωφορείο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι τέσσερις οπαδοί του Αρη είχαν σταματήσει το όχημά τους στην άκρη του δρόμου λόγω τροχαίου ατυχήματος που προηγήθηκε.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ υποχρέωσαν τον οδηγό του λεωφορείου να σταματήσει και ορισμένοι εξ αυτών επιτέθηκαν στους φίλους του Αρη. Μάλιστα κατά την αποχώρησή του έριξαν πυρσό και φωτοβολίδα στο εσωτερικό του Ι.Χ. με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά και υλικές ζημιές στο όχημα.

Μετά από έρευνες, η Αστυνομία συνέλαβε έναν από τους δράστες της επίθεσης, ηλικίας 21 ετών, ενώ αναζητεί άλλα δύο άτομα που κατηγορούνται για συμμετοχή στο επεισόδιο. Ο νεαρός αναμένετο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή