Ομπράντοβιτς: Δύσκολο το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011 14:18

A- A A+

«Έχουν μία ομάδα που παίζει πολύ καλά. Έχουν πολύ επιθετικούς περιφερειακούς παίκτες. Η Μπάμπεργκ προσπαθεί να πιέσει σε όλο το γήπεδο, να παίξει ζώνη και οι παίκτες της ξέρουν πως να λειτουργούν. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι ο προπονητής τους, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά», σχολίασε για το παιχνίδι ο πολύπειρος Σέρβος κόουτς.

«Ξέρουμε επίσης ότι εκεί θα συναντήσουμε μία καυτή ατμόσφαιρα και θα είναι δύσκολο παιχνίδι για μας. Αυτό είναι σίγουρο. Παίζουμε χωρίς τον Τσαρτσαρή αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Δουλέψαμε καλά αυτές τις μέρες και δεν ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα της σεζόν», πρόσθεσε.

Στη δύναμη της έδρας των Γερμανών στάθηκε από την πλευρά του και ο Κώστας Καϊμακόλγου.

«Πάμε σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, μιας και είχαμε ρεπό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες, μετά την ήττα μας από την ΤΣΣΚΑ στην Αθήνα. Θέλουμε το καλό αποτέλεσμα στην Γερμανία. Η Μπάμπεργκ ξέρει πως να παλεύει για τη νίκη, ειδικά στην έδρα της».

Στη δική του ανάλυση, που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Δημήτρης Ιτούδης σημείωσε τη συνεισφορά των Τζένκινς, Γκαβέλ, και Τζέικομπσεν στο παιχνίδι της Μπάμπεργκ.

«Ο Ρόμπερτς, ο Τζένκινς, ο Γκαβέλ, ο Τζέικομπσεν είναι παίκτες, οι οποίοι έχουν φάσεις δικές τους από πικ εντ ρολ, είτε από απομονώσεις και τους δίνει αρκετές τέτοιες φάσεις ο προπονητής μέσω του παιχνιδιού της επιθετικής στρατηγικής. Είναι παίκτες που δημιουργούν για τους ίδιους, για τα δικά τους σουτ, αλλά και για τους συμπαίκτες τους», τόνισε μεταξύ άλλων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις