Μ. Κεφαλογιάννης: Δεν δίνουμε άφεση αμαρτιών στο ΠΑΣΟΚ

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011 22:39
UPD:22:41

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, κατά την ομιλία του στο πλαίσιο της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων υπογράμμισε ότι «εμείς δεν αναλαμβάνουμε τις ευθύνες της απελθούσας κυβέρνησης, δεν δίνουμε άφεση αμαρτιών, δεν μπαίνουμε στο ίδιο κάδρο».

A- A A+

Στον «ειδικού σκοπού» και «συγκεκριμένου χρονικού ορίζοντα» χαρακτήρα της νέας κυβέρνησης εστίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, κατά την ομιλία του στο πλαίσιο της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων.

«Η νέα κυβέρνηση δεν είναι κυβέρνηση συνενοχής» υπογράμμισε ο κ. Κεφαλογιάννης, προσθέτοντας ότι η εντολή που έχει είναι συγκεκριμένη και αυτή δεν είναι άλλη παρά «να λάβει την έκτη δόση, να ψηφίσει τον προϋπολογισμό, να υπογράψει τη δανειακή σύμβαση και να προκηρύξει εκλογές».

Ξεκαθάρισε παράλληλα ότι η ΝΔ δεν θεωρεί ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου θα λειτουργήσει ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ, αφού, όπως είπε, «εμείς δεν αναλαμβάνουμε τις ευθύνες της απελθούσας κυβέρνησης, δεν δίνουμε άφεση αμαρτιών, δεν μπαίνουμε στο ίδιο κάδρο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή