ΜotoGP: Στο χειρουργείο ο Χέιντεν

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 14:06

A- A A+

Ο Αμερικανός αναβάτης της Ducati είχε τραυματιστεί λίγο μετά την εκκίνηση στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια, στις 7 Νοεμβρίου.

Ο Χέιντεν προχώρησε σε χειρουργική επέμβαση ώστε να τοποθετηθεί μια βίδα στο σκαφοειδές του δεξιού καρπού που είχε υποστεί κάταγμα. Με τον τρόπο αυτό ο Αμερικανός αναβάτης ήθελε να επιταχύνει την διαδικασία επούλωσης του τραύματος του ώστε να είναι έτοιμος μέχρι την επόμενη δεύτερη περίοδο των επίσημων δοκιμών των ομάδων στις 31 Ιανουαρίου, στην πίστα της Σεπάνγκ (Μαλαισία).

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Fremont Sports and Therapy Centre στο Φρίμοντ της Καλιφόρνια με τις πρώτες ενδείξεις να είναι πολύ θετικές.

«Όλα κύλησαν πολύ ομαλά. Το σκαφοειδές είναι ένα οστό που αναρρώνει αργά, επομένως δεν θέλεις να περιμένεις μέχρι τον Ιανουάριο για να διαπιστώσεις ότι δεν έχει θεραπευθεί σωστά. Είμαι χαρούμενος που φτιάχτηκε σωστά και θα είμαι έτοιμος όταν πρέπει», δήλωσε ο 30χρονος αναβάτης της Ducati.

Αρχικά, ο Χέιντεν θα χρειαστεί να φορέσει νάρθηκα για τέσσερις εβδομάδες και στη συνέχεια θα βγάλει ξανά ακτινογραφίες ώστε να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Εκείνος όμως δηλώνει πεπεισμένος ότι θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση πριν ακόμη την επιστροφή του στην πίστα για τις πρώτες δοκιμές του 2012 στη Μαλαισία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις