Βαλβέρδε: «Δεν κρίνει τίποτα το ντέρμπι»

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 19:44
UPD:21:29

Το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει, ο κόσμος το περιμένει με μεγάλη αγωνία, ωστόσο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρεί πως από το αποτέλεσμά του δεν πρόκειται να κριθεί απολύτως τίποτα.

A- A A+

«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Αυτή τη στιγμή δεν πιστεύω πως θα είναι καθοριστικό το αποτέλεσμα. Πρώτον, γιατί είναι πάρα πολύ νωρίς και δεύτερον γιατί έχουμε ένα ακόμη ντέρμπι να παίξουμε. Οπότε, παρόλο που είμαστε δύο βαθμούς πίσω απ' τον Παναθηναϊκό, αν χάναμε σίγουρα θα μεγάλωνε η απόσταση μεταξύ μας. Όμως κι αυτό δε θα ήταν καθοριστικό. Σίγουρα, όμως, αν κερδίσουμε θα περάσουμε μπροστά έναν βαθμό. Και πάλι αυτό δε θα σήμαινε κάτι», είπε μεταξύ άλλων ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην καλή αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού, αλλά και στη συνδρομή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην όλη κατάσταση: «Ο Παναθηναϊκός σε σχέση με όσα έχω δει τα χρόνια που τον παρακολουθώ, αυτή τη στιγμή κάνει τα καλύτερά του παιχνίδια. Είναι μία ομάδα η οποία προσπαθεί να επικεντρώνεται κυρίως στο ποδόσφαιρο. Προσπαθεί να δημιουργεί παιχνίδι κι έχει αυξήσει το ρυθμό της», είπε ο Βαλβέρδε και συνέχισε: «Είναι τυχερό το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει προπονητές σαν τον Φερέιρα να δουλεύουν εδώ. Με τον καιρό φαίνονται τα αποτελέσματα της δουλειάς του στον Παναθηναϊκό. Είναι μία σημαντική πρόκληση να παίζεις αυτό το παιχνίδι και να διεκδικείς το πρωτάθλημα με μία ομάδα που έχει έναν προπονητή τέτοιου επιπέδου».

Δεν προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα

Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται, πλέον, η συμμετοχή του Αριέλ Ιμπαγάσα στο μεγάλο ματς του Σαββάτου. Ο Αργεντινός μέσος δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα λόγω ενοχλήσεων που έχει στον δεξιό τετρακέφαλο και, πλέον, τα πάντα θα εξαρτηθούν μετά την αυριανή προπόνηση.

Αντίθετα ο Ράφικ Τζιμπούρ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και θεωρείται βέβαιο ότι θα δώσει το παρών στο ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Στην αυριανή απογευματινή προπόνηση αναμένεται να δώσει το παρών και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις