«Κοιτάζει» ΜακΓκρέγκορ ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011 13:12

A- A A+

Μάλιστα, γίνεται λόγος και για το ποσό που θα πρέπει να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» στους «Τζερς» για να κάνουν δικό τους τον 29χρονο πορτιέρο, το οποίο αγγίζει το τα 5,8 εκατομμύρια ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, σχετικό ρεπορτάζ της Express αναφέρει ότι ο ΜακΓκρέγκορ αποτελεί μια από τις δυο βασικές επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε για την θέση κάτω από τα δοκάρια των Πειραιωτών, παρόλο που μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι ανανέωσε για άλλα έξι χρόνια το συμβόλαιό του και η τιμή του είναι αρκετά «τσουχτερή».

Από την πλευρά του τερματοφύλακα τονίζεται, ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι από τις πρώτες του επιλογές, αλλά το Champions League αποτελεί σημαντικό δέλεαρ.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση και ανεξαιρέτως του τι γράφουν οι βρετανικές εφημερίδες, φαντάζει πολύ δύσκολο οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν για την απόκτηση του ΜακΓκρέγκορ με δεδομένο ότι θα πρέπει να ξοδέψουν κοντά στα έξι εκατ. για να τον κάνουν δικό τους. Το ενδιαφέρον, βέβαια, μπορεί να υπάρχει, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ψάχνει για βασικό πορτιέρο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις