Χιμένεθ: Ο Ολυμπιακός το προβάδισμα στο ντέρμπι

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011 12:51
UPD:12:55

A- A A+

Ο μέχρι πρόσφατα τεχνικός της Ένωσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδισταθμό Sentra FM 103,3 εξήγησε πως λόγω του ρόστερ τους οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.

«Οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει, αλλά ο Ολυμπιακός βάσει του ρόστερ που έχει που μπορεί να ανταποκριθεί και στις τρεις μεγάλες διοργανώσεις, έχει ένα προβάδισμα. Ο Παναθηναϊκός παρότι έχει απουσίες και προβλήματα διοικητικά, τα οποία ταλανίζουν και την ΑΕΚ, είναι ακόμη δυνατός».

Πάντως, για τους «στρατηγούς» των δυο «στρατοπέδων», τον Ερνέστο Βαλβέρδε και Ζεσουάλδο Φερέιρα απέφυγε να εκφράσει γνώμη, χαρακτηρίζοντάς τους «εξαιρετικούς ανθρώπους».

«Εξαιρετικοί στρατηγοί, αλλά και εξαιρετικοί άνθρωποι. Δεν πρόκειται για ένα πόλεμο προπονητών, αλλά δυο ομάδων», σχολίασε.

Τέλος, αναφορικά με την ΑΕΚ και τα συναισθήματα μετά τη φυγή του από αυτή, είπε: «Την ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω στην Ελλάδα. Την κρατάω πάντα στην καρδιά μου. Είχα ένα χρόνο γεμάτο ένταση, κάποια στιγμή είχα κουραστεί ψυχολογικά και όσο περνούν οι μέρες χαίρομαι που πήρα την απόφαση να φύγω, ήταν το καλύτερο και για μένα και για την ΑΕΚ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις