Καπίνο: Σημασία έχει ο βαθμός

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011 23:09
A- A A+

Ο 17χρονος πορτιέρο μπορεί να πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη εμφάνιση της μέχρι τώρα καριέρας του, όμως εμφανίστηκε προσηλωμένος στον στόχο της ομάδας του, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

«Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, μας πίεσε, αλλά σημασία έχει ο βαθμός. Είναι πολύ καλό που στα τρία ντέρμπι πήραμε επτά βαθμούς. Δεν πιστεύω πως παίξαμε άσχημα, αλλά όχι τόσο καλά όσο στα προηγούμενα. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει τον δρόμο του εδώ και καιρό. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Όλα είναι υπέροχα και δόξα τον θεό τα πήγα καλά. Δουλεύω, συνεχίζω και σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα», σημείωσε.

Στη σημασία της ισοπαλίας αναφέρθηκε από την πλευρά του και ο Κώστας Κατσουράνης.

«Ένα παιχνίδι εκτός έδρας μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού που όλοι ξέρουν ποια είναι και είναι θετικό ότι δεν χάνεις. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και το είδαμε και εμείς σήμερα. Και ο Ολυμπιακός και εμείς είχαμε ευκαιρίες. Τα δώσαμε όλα και πήραμε την ισοπαλία».

Απογοητευμένος που η ομάδα του δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της εμφανίστηκε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιόσου Σαριέγκι.

«Το παιχνίδι ήταν περίπλοκο, προηγηθήκαμε, αλλά νομίζω ότι το κλειδί ήταν ότι δεν καταφέραμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ και το ότι εμείς μετά το τέρμα μας ήμασταν ήσυχοι μέχρι το 30`, όταν και ξεκίνησε να πιέζει ο Ολυμπιακός περισσότερο. Μετά από αυτό δεν παίξαμε είναι η αλήθεια όπως κάνουμε μέχρι στιγμής. Η ομάδα ανοίχθηκε καλά, δούλεψε πολύ. Δουλέψαμε πολύ στο γήπεδο και τουλάχιστον όταν δεν μπορείς να κάνεις ένα παιχνίδι τόσο καλό όσο θέλεις πρέπει να κάνεις ό,τι μπορείς για να κερδίσεις τους βαθμούς».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις