Αυστηρό μήνυμα Αντ. Σαμαρά στο εσωτερικό της ΝΔ

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011 11:35
UPD:21:32

Αυστηρή προειδοποίηση απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, επιχειρώντας να βάλει τέλος στις κόντρες που έχουν ξεσπάσει εντός του κόμματος.

A- A A+

Αυστηρή προειδοποίηση απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, επιχειρώντας να βάλει τέλος στις κόντρες που έχουν ξεσπάσει εντός του κόμματος.

«Ο επόμενος που θα ασχοληθεί με ανύπαρκτα προβλήματα μέσα στη Νέα Δημοκρατία, που, προσβάλλουν, όχι μόνο τον κάθε Νεοδημοκράτη -αλλά σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο ελληνικός λαός- και τον κάθε Έλληνα, ας γνωρίζει ότι θα βρεθεί αυτόματα έξω από το κόμμα. Και ας μη θελήσει να με δοκιμάσει!», διεμήνυσε.

Χαρακτηριστική του κλίματος εντός της Νέας Δημοκρατίας είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Φαήλου Κρανιδιώτη, εκ των συνεργατών του κ. Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε την Παρασκευή κατά του κ. Κρανιδιώτη με αφορμή τοποθετήσεις του σχετικά με τις διαγραφές των κ.κ. Πάνου Καμμένου και Σωτήρη Χατζηγάκη.

«Να μιλά για τη Ν.Δ. ένας όψιμος νεοδημοκράτης και να κάνει υποδείξεις σε εκλεγμένους βουλευτές που έχουν δώσει αγώνες για τη Ν.Δ., νομίζω ότι είναι ολίγον άκομψο», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Απαντώντας ο κ. Κρανιδιώτης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο ίδιος δεν παρέλαβε από τον πατέρα του κανένα πολιτικό τιμάριο.

Υπερβολική χαρακτήρισαν τη διάσταση που έχει λάβει η δημόσια αντιπαράθεση στελεχών της ΝΔ με τον Φαήλο Κρανιδιώτη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο γραμματέας της ΚΟ Κώστας Τασούλας.

«Δεν έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν δύο στρατόπεδα. Αυτή η ιστορία δεν έχει τη διάσταση που η ποσότητα της δημοσιότητας προσδίδει. Δεν είναι ένα θέμα που απηχεί τα προβλήματα της κοινωνίας αυτή τη στιγμή. Είναι μια αντιπαράθεση που γίνεται δημόσια, αλλά δεν έχει επ' ουδενί τη διάσταση εσωκομματικού κραδασμού, αναστάτωσης ή εσωκομματικού προανακρούσματος εξελίξεων», υποστήριξε σε δηλώσεις του στον Βήμα FM ο κ. Τασούλας.

«Δεν ξέρω αν είναι και διαφορά με "φίλο του κ. Σαμαρά". Δεν ξέρω τι είναι αυτό τώρα που έχει γίνει με όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Έχω την αίσθηση ότι εδώ ισχύει αυτό που λένε κανείς δεν μετάνιωσε γι' αυτό που δεν είπε», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Περί όνου σκιάς. Έτσι το χαρακτηρίζω. Δίνουν τροφή για σχόλια και λάθος τακτικές. Οι πολιτικοί νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουν πια να ασχολούνται με τα δευτερεύοντα και να βγαίνουν στα ΜΜΕ για να μιλήσουν για θέματα ουσίας», σχολίασε ο κοινοβουλευτικής εκπρόσωπος της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, μιλώντας στον ίδιο ραδιοσταθμό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή