Euroleague: Διατηρεί το αήττητο η Μπαρτσελόνα

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011 00:04

A- A A+

Αναλυτικά τι έγινε σε όλους τους ομίλους:

1ος όμιλος

Στην παράταση πήρε την 4η νίκη της η Κάχα Λαμποράλ με 90-85 επί της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. Ο Σαν Εμετέριο με 25 πόντους ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Βάσκων, οι οποίοι απέφυγαν το δεύτερο συνεχόμενο «έμφραγμα» (έχασαν την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα τους από τη Μπιλμπάο).

Την 3η νίκη της πέτυχε η Νανσί. Μία εβδομάδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό η γαλλική ομάδα επιβλήθηκε εντός έδρας της Καντού με 76-75, υποχρεώνοντας την ιταλική ομάδα στην 3η ήττα της στη διοργάνωση.

3ος όμιλος

Με έναν…διαστημικό Σχορτσανίτη στο δυναμικό της η Μακάμπι υποχρέωσε στην 4η ήττα την Αρμάνι Μιλάνο των Αντώνη Φώτση και Γιάννη Μπουρούση. Ο διεθνής Ελληνας σέντερ των Ισραηλινών πέτυχε 28 πόντους (10/12 βολές και 6 ριμπάουντ) στο τελικό 85-76 υπέρ της «ομάδας του λαού», αποτέλεσμα που τη διατήρησε στην κορυφή του ομίλου με 5 νίκες (ο Παπαλουκάς δεν αγωνίστηκε). Εξαιρετικός ήταν και ο Αντώνης Φώτσης που τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους, ενώ 6 πέτυχε ο Μπουρούσης.

Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στη Σαρλερουά η Ρεάλ Μαδρίτης, παρ’ όλα αυτά πέτυχε την τέταρτη νίκη της στη διοργάνωση με 93-89. Το ματς ήταν «θρίλερ» μέχρι το τέλος, με τους Μαδριλένους να παίρνουν τελικά το «τρίποντο», έχοντας για κορυφαίο παίκτη τους τον Πόσιους με 20 πόντους.

4ος όμιλος

Την 6η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί συνέτριψαν την Ολίμπια Λουμπλιάνας με 72-46 και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι οι δύο ομάδες που έχουν πετύχει μέχρι τώρα το απόλυτο στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Η Πρόκομ πήγε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στο «Αμπντί Ιπεκτσί», αλλά τελικά η Γαλατασαράι ήταν αυτή που πήρε τη νίκη στην παράταση με 78-76 (70-70 καν.αγ.). Οι Τούρκοι έφτασαν τις 3 νίκες σε 6 ματς, ενώ οι Πολωνοί παρέμειναν η μοναδική ομάδα της διοργάνωσης που έχει 6 ήττες σε ισάριθμα ματς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις