Τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Τότεναμ-ΠΑΟΚ

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011 19:04

A- A A+

Η διοίκηση καθιστά σαφές προς τον κόσμο ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα συμπεριφοράς, εντός κι εκτός γηπέδου.

Για αυτούς που είναι κάτοχοι εισιτηρίου:

Πρέπει να γνωρίζουν ότι η μεταφορά και πρόσβαση τους από την πόλη προς το Στάδιο μπορεί να είναι περιορισμένη, λόγω της προτεινόμενης Ημέρας Απεργίας που έχουν αναλάβει μερικές από τις Εργατικές Ενώσεις. Τα τρένα από το σταθμό Liverpool Street και Northumberland PARK μπορεί να λειτουργούν και οι δύο σταθμοί βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το Στάδιο. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να ελέγξουν για την λειτουργία του υπόγειου σιδηρόδρομου (Underground) και των δημόσιων λεωφορείων κατά την άφιξή τους στο Λονδίνο.

Φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα είναι απολύτως μη αποδεκτά μέσα ή γύρω από το Στάδιο και ο καθένας οπαδός που θα βρεθεί να έχει στην κατοχή του ή θα τα χρησιμοποιήσει θα συλληφθεί.

Πριν από την είσοδο θα υπάρξει πλήρης σωματικός έλεγχος και όποιος φίλαθλος αρνείται τον έλεγχο δεν θα του επιτρέπεται να εισέλθει στο Στάδιο και θα συλλαμβάνεται από αστυνομικούς.

Για αυτούς που δεν έχουν εισιτήριο:

Παρακαλούνται να μην βρεθούν έξω από το Στάδιο, εάν δεν έχουν τουλάχιστον ένα εισιτήριο για τον αγώνα.

Πωλήσεις εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του Σταδίου την ημέρα του αγώνα δεν θα είναι διαθέσιμα για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις