Σούπερ Λίγκα: Σε Τρίπολη και Αγρίνιο το ενδιαφέρον

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011 08:00
A- A A+

Μετά τη μεγάλη νίκη του στο Champions League, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα, όπου καλείται να ξεπεράσει ανώδυνα το εμπόδιο του Αστέρα στην Τρίπολη. Οι Αρκάδες, πάντως, «καίγονται» κυριολεκτικά για βαθμούς προκειμένου να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα. Πάση θυσία «τρίποντο» θέλει και ο Ολυμπιακός, έτσι ώστε να διατηρηθεί σε κοντινή απόσταση από τον Παναθηναϊκό.

Την τρίτη διαδοχική της νίκη θα επιδιώξει να πάρει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ προέρχεται από το «βαρύ» 3-0 στην Τούμπα και θέλει να «επιστρέψει» στα θετικά αποτελέσματα.

Μία εβδομάδα μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, με στόχο να διατηρήσει το αήττητο και την πρωτοπορία στο βαθμολογικό πίνακα. Οι «πράσινοι» έχουν καλή ψυχολογία, επιστρέφουν σιγά-σιγά οι τραυματίες (Τοτσέ, Ρούντολφ) και με τον κόσμο στο πλευρό τους που θα δώσει «βροντερό παρών» είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έκανε «ζημιές» σε όλους τους «μεγάλους» (ισοπαλίες εκτός με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ενώ νίκησε την ΑΕΚ στην Κρήτη), ωστόσο, στο συγκεκριμένο ματς θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες (θα λείψουν οι τιμωρημένοι Μάντζιος και Ταυλαρίδης).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του διημέρου:

Σάββατο 26/11

Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα 17:15 Novasports 3

ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 17:15 Novasports 2

Παναιτωλικός-ΑΕΚ 19:30 Novasports 1

Κυριακή 27/11

Λεβαδειακός-Δόξα Δρ. 15:00 Novasports 2

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 17:15 Novasports 2

Πανιώνιος-Αρης 17:15 Novasports 3

Ξάνθη-Ατρόμητος 19:30 ΝΕΤ

Αστέρας Τρ.-Ολυμπιακός 19:30 Novasports 2

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις