Ολυμπιακός: Επίσημη διάψευση για Καμενί

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011 17:48
A- A A+

«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τη φέρουν να ενδιαφέρεται και μάλιστα να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον τερματοφύλακα της Εσπανιόλ Καμενί, τα οποία προωθεί, εδώ και αρκετές ημέρες, μέσω των κειμένων του ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Κώστας Νικολακόπουλος. Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα, τα οποία για πολλοστή φορά καλούμαστε να σχολιάσουμε, παραμονές δύσκολων αγώνων σίγουρα δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.

Το μόνο πραγματικό ενδιαφέρον της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός αφορά τους δύσκολους αγώνες που έχει η ομάδα μας μπροστά της, και στους οποίους είναι στραμμένη όλη μας η προσοχή».

«Στο μυαλό μας μόνο ο Αστέρας»

Σύνθημα νίκης ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έδωσαν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της νίκης επί της Μαρσέιγ, Φραν Γέστε και Γιάννης Φετφατζίδης (ο Ισπανός έδωσε την ασίστ στο νεαρό διεθνή μέσο κι εκείνος σκόραρε).

Οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες βρέθηκαν στο επίσημο κατάστημα του Ολυμπιακού «Red Store», όπου υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους θαυμαστές τους. «Θέλω να προσφέρω πολλές ασίστ ακόμη και πολλά γκολ και να μπορέσουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γέστε, ο οποίος προτίμησε να μην αναφερθεί εκτενώς στον «τελικό» με την Αρσεναλ: «Αυτή την στιγμή το μόνο παιχνίδι που έχουμε στο μυαλό μας είναι αυτό με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου θέλουμε την νίκη για να φτάσουμε στην κορυφή. Μετά από αυτό θα σκεφτούμε την Άρσεναλ».

Από την πλευρά του, ο «χρυσός σκόρερ» του Ολυμπιακού, Γιάννης Φετφατζίδης έκανε λόγο για νέο ξεκίνημα: «Το έψαχνα καιρό και είμαι σίγουρος πως θα με βοηθήσει. Στην αρχή δεν το πίστεψα! Σάστισα, καθώς νόμιζα πως ήμουν οσφάιντ. Όταν είδα τον διαιτητή και τον επόπτη να δείχνουν σέντρα τρελάθηκα και έτρεξα να πανηγυρίσω».

Όπως και ο συμπαίκτης του δεν είπε το παραμικρό για το ματς με τους «κανονιέρηδες»: «Το μόνο που κοιτάμε είναι το παιχνίδι με τον Αστέρα. Μετά θα ασχοληθούμε με την Αρσεναλ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις