Ν. Μπακογιάννη: Οποιος στον πόλεμο πάει για να πεθάνει, τον πόλεμο τον χάνει

Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2002 15:30
A- A A+

Μεγάλη προσωπική και πολιτική πρόκληση χαρακτήρισε την υποψηφιότητά της για τη δημαρχία της Αθήνας η κ. Ντόρα Μπακογιάννη σε γεύμα που παρακάθησε με τους ανταποκριτές Ξένου Τύπου.

Η κ. Μπακογιάννη απαντώντας στις ερωτήσεις των ξένων ανταποκριτών σχετικά με την υποψηφιότητα του κ. Τζαννετάκου και την ηττοπάθεια που χαρακτηρίζει ορισμένα στελέχη της ΝΔ, είπε ότι όποιος στον πόλεμο πάει για να πεθάνει, τον πόλεμο τον χάνει. Είναι πολιτική επιλογή ο κ. Τζαννετάκος και ο στόχος είναι να απευθυνθούμε και σε άλλους χώρους εκτός της ΝΔ.

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με τα ακροδεξιά, όπως ειπώθηκε, στοιχεία που στηρίζει η ΝΔ, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα και ότι το κυβερνών κόμμα προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τους πολίτες.

Η υποψήφια δήμαρχος χαρακτήρισε σπασμωδικό και κωμικό τον τρόπο που αντέδρασε η κυβέρνηση στην πρόσφατη δημοσκόπηση, που φέρει τη ΝΔ να προηγείται με επτά ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές.

Ερωτηθείσα για τα όσα έγιναν στη χθεσινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας η κ. Μπακογιάννη σχολίασε ότι της προκαλεί οργή και αποτροπιασμό που κάποιοι υποστηρικτές της «17Ν» χωρίς αιδώ προκαλούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Βεβήλωσαν την πόλη μας, είπε χαρακτηριστικά, και το μόνο θετικό ήταν η αντίδραση από τα ΜΜΕ που καταδίκασαν την πορεία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή