Ολυμπιακός: Σοκ με Φέισα, έναν μήνα έξω

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011 20:05

A- A A+

Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός είχε πάρει τον Λιούμπομιρ Φέισα, δεν ήταν κρυφό ότι ο παίκτης ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σερβικού ποδοσφαίρου, ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο τον άφησε περίπου 10 μήνες εκτός γηπέδων.

Οι εξετάσεις που έκανε πριν υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» ήταν «καθαρές», ο 23χρονος υπέγραψε, αλλά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα λόγω των συχνών τραυματισμών του. Ενώ βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο της επιστροφής του στα γήπεδα, μετά από τη δεύτερη θλάση που υπέστη, οι εξετάσεις που έβγαλε σήμερα σε ιδιωτική κλινική έδειξαν ότι έχει υποστεί μερική ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατο και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, όχι μόνο δεν θα παίξει εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, αλλά η επιστροφή του στη…δράση τοποθετείται σε περίπου έναν μήνα.

Ο Σέρβος δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης, καθώς και ο Φραν Γέστε, έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γαστροκνήμιο.

Εκτός έμεινε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, αν και προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Βάσκος τεχνικός συμμετέχουν οι: Κοστάντσο, Μέγιερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοντέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής Φέισα, Παπάζογλου, Ορμπάιθ, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Ζαραδούκας και Βαλεριάνος θα προπονηθούν αύριο το πρωί στις 10:30.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις