Αλ. Παπαρήγα: Εφ' όλης της ύλης αντίθετο με την κυβέρνηση το ΚΚΕ

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011 16:54
UPD:29/11/2011 12:33

Τη θέση ότι η διαφορά του ΚΚΕ με την κυβέρνηση είναι πολύ βαθιά διατύπωσε η Αλέκα Παπαρήγα μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

A- A A+

Τη θέση ότι η διαφορά του ΚΚΕ με την κυβέρνηση είναι «βαθιά και ουσιαστική» διατύπωσε η Αλέκα Παπαρήγα μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, τονίζοντας παράλληλα ότι ήρθε η ώρα για το λαό να κάνει την επιλογή του.

Επιπλέον εξήγησε ότι η διαφωνία του Κομμουνιστικού Κόμματος δεν είναι στα σημεία, στις τεχνικές, τους ελιγμούς και τους χειρισμούς της κυβέρνησης Παπαδήμου, αλλά όπως είπε, είναι εφ' όλης της ύλης, είναι πάνω στη γενική πολιτική γραμμή, πάνω στην στρατηγική

Α. Παπαρήγα: Ολα τα δάνεια θα τα πληρώσουμε διπλά και τριπλά

Α. Παπαρήγα: Ολα τα δάνεια θα τα πληρώσουμε διπλά και τριπλά

Η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ εκτίμησε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα «περιπλέκονται ακόμα περισσότερο λόγω της καπιταλιστικής κρίσης στην ευρωζώνη», συμπληρώνοντας ότι «οι μύθοι έπεσαν» και ότι τώρα εξετάζεται η διαίρεση της ευρωζώνης, κάτι που πριν μερικά χρόνια εμφανιζόταν αδιανόητο.

Θα χουμε ένα ευρώ, πρόσθεσε, ευρώ εσωτερικά υποτιμημένο, πράγμα που θα απαξιώσει μισθούς, συντάξεις και περιουσίες και προειδοποίησε ότι όλα τα δάνεια η χώρα μας θα κληθεί να τα πληρώσει «διπλά και τριπλά» στην πορεία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή