Παρών στις διεργασίες για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ δηλώνει ο Γ. Ραγκούσης

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011 11:37
UPD:06/03/2012 16:35

«Το ΠΑΣΟΚ όπως το γνωρίσαμε μετά τη Μεταπολίτευση έχει τελειώσει», υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Γιάννης Ραγκούσης, σημειώνοντας πως δεν θα είναι αμέτοχος στις διεργασίες που θα ανοίξουν στο ΠΑΣΟΚ.

A- A A+

«Το ΠΑΣΟΚ όπως το γνωρίσαμε μετά τη Μεταπολίτευση έχει τελειώσει», υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Γιάννης Ραγκούσης, σημειώνοντας πως «το τέλος του οριστικοποιήθηκε εδώ και δυο χρόνια».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, υποστήριξε πως καμία συζήτηση δεν μπορεί να ανοίξει στο ΠΑΣΟΚ, αν δεν έχει διασφαλιστεί η χώρα, σημείωσε πως το Κίνημα «δεν θα αλλάξει, αν αλλάξει μόνο αρχηγό», ενώ τόνισε πως ο πρώτος που θα πρέπει να ανακοινώσει τις αποφάσεις του είναι ο Γ.Παπανδρέου.

Ανέφερε ακόμη πως δεν θα είναι αμέτοχος στις διεργασίες που θα ανοίξουν στο ΠΑΣΟΚ, πριν και μετά τις αποφάσεις που θα ληφθούν, ενώ σημείωσε πως τον ενδιαφέρει κυρίως η επόμενη ημέρα εκτός πολιτικής και το δικαίωμα να λέει ότι έκανε ό,τι μπορούσε για το καλό της χώρας.

Εν τω μεταξύ, μετά τους κ.κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Ανδρέα Λοβέρδο, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει με διάφορους τρόπους το ενδιαφέρον τους για την «επόμενη ημέρα» στο ΠΑΣΟΚ, στη συζήτηση ενεπλάκη χθες και η κ. Αννα Διαμαντοπούλου.

«Νέο αίμα, νέες λογικές και νέα κουλτούρα σε συνδυασμό με εμπειρία και έργο, πρέπει να δώσουν την αναγκαία ανασυγκρότηση σε κόμματα και πολιτικό σύστημα. Αυτό κατεξοχήν αφορά στην ευρύτατη δημοκρατική παράταξη, που πλειοψηφικά έχει εκφραστεί μέχρι σήμερα από το ΠΑΣΟΚ.... Με νέες προσεγγίσεις, νέα δομή και κατάλληλη ηγεσία, να προωθηθεί πρόγραμμα εθνικής ανασυγκρότησης με οργανωμένο διάλογο», ανέφερε σε άρθρο της η υπουργός Παιδείας.

Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, υπογράμμισε την ανάγκη η συζήτηση στο εσωτερικό του Κινήματος να γίνει με ηρεμία και νηφαλιότητα, ενώ μίλησε για λανθασμένες επιλογές προσώπων στην κυβέρνηση Παπανδρέου.

Την ίδια ώρα, ο κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, έκανε λόγο για «ανεπαρκείς πολιτικούς και κατ' επάγγελμα τιμητές των πάντων, που επιδιώκουν τώρα και τη διάλυση της δημοκρατικής παράταξης, λοιδορώντας τόσο το λαό όσο και κάθε πολιτική έκφραση που δεν συμφωνεί μαζί τους».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή