Θέλει νίκη με ΠΑΟΚ ο Ρέντναπ

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011 14:29

A- A A+

Ο Αγγλος τεχνικός, μάλιστα, χαρακτήρισε ως μονόδρομο για την ομάδα του το θετικό αποτέλεσμα, καθώς ήδη υπολείπεται του «δικεφάλου».

«Πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε. Είμαστε ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη Σάμροκ, η Ρούμπιν λογικά θα την κερδίσει και εμείς θα πρέπει να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς. Δε θέλουμε να αφήσουμε την πρόκριση για το τελευταίο παιχνίδι», σχολίασε.

Πάντως, δεν δίστασε να παραδεχθεί, ότι για άλλη μια φορά, όπως και στο παιχνίδι στην Τούμπα, θα παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές σε σχέση με τις 11αδες που χρησιμοποιεί στα ματς του αγγλικού πρωταθλήματος.

«Αν μπορούσα θα έκανα πάλι 11 αλλαγές. Έχουμε τους τραυματισμούς του Παβλιουτσένκο και του Ντος Σάντος και θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω δύο παίκτες που αγωνίστηκαν το Σάββατο. Πηγαίνουμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα και αν μπορούσα να αλλάξω και τους 11 παίκτες θα το έκανα. Θα κάνουμε πολλές αλλαγές».

Τέλος, μίλησε και για την αυτοκτονία του Ουαλού ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκάρι Σπιντ, από την οποία δήλωσε συγκλονισμένος.

«Ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλους. Το έμαθα την Κυριακή το πρωί και δε μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Πριν από μερικές εβδομάδες τον είχα δει σε ένα γκαλά φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Και στο παιχνίδι και στο πάρτι περάσαμε καταπληκτικά. Έπαιξε κιόλας και έτρεχε σαν εικοσάχρονος. Ήταν φανταστικό άτομο και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις