Ντ. Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση πρέπει να δώσει λύσεις

Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2011 15:05
A- A A+

Την ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε να αντιμετωπιστεί η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα που κυριαρχούν στην κοινωνία ζήτησε από τον Λουκά Παπαδήμο η Ντόρα Μπακογιάννη στη συνάντηση που είχε μαζί του την Τετάρτη.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, έθεσε στον Πρωθυπουργό, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της, πέρα από τα θέματα που αποτελούν δεσμεύσεις της συγκυβέρνησης για την υλοποίηση των πολιτικών που σχετίζονται με τις αποφάσεις του Οκτωβρίου, «μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα καθημερινότητας που απασχολούν πολίτες και νοικοκυριά».

Η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε την ανάγκη να είναι παρούσα η Ελλάδα στη μεγάλη συζήτηση που ανοίγει για το μέλλον της Ε.Ε., γι’ αυτό, όπως είπε, η κυβέρνηση συνεργασίας πρέπει να επεξεργασθεί μια ολοκληρωμένη εθνική θέση.

Πρόσθεσε ακόμη ότι ζήτησε από τον κ. Παπαδήμο να προχωρήσει σε πρωτοβουλίες, όπως ο συμψηφισμός των οφειλών ΦΠΑ μεταξύ επιχειρήσεων και κράτους και η απλοποίηση της φορολογικής νομοθεσίας με μέτρα όπως είναι η κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων.

Η κυβέρνηση, κατέληξε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, πρέπει να δώσει λύσεις και αυτό, όπως επισήμανε, «είναι ευθύνη των τριών κομμάτων που συμμετέχουν σ’ αυτήν».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή