ΝΔ: Νέα επίθεση κατά Ρέππα για «κομματικές μεθοδεύσεις»

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2011 14:30
A- A A+

Επιμένει η ΝΔ στις καταγγελίες περί «κομματικών μεθόδεύσεων», με τον εκπρόσωπο του κόμματος Γιάννη Μιχελάκη να καλεί τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρη Ρέππα «αντί να συγκαλύπτει παράνομες πράξεις που προκαλούν βλάβη του δημοσίου συμφέροντος, να αναλάβει άμεσα τις επιβαλλόμενες πρωτοβουλίες, για την αποκατάσταση της νομιμότητας».

O εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης.

Σημειώνοντας ότι ο αρμόδιος υπουργός «προσποιείται άγνοια και αμνησία», ο κ. Μιχαλάκης υποστηρίζει ότι το α’ και β’ τρίμηνο του 2011 έγιναν 10.862 προσλήψεις, ενώ η τελευταία έκθεση της ΕΕ αναφέρει ότι καθόλη τη διάρκεια του έτους έπρεπε να είχαν επιτραπεί 5.333.

«Συνιστούν ναι ή όχι οι προσλήψεις αυτές παραβίαση του νόμου που ψήφισε η ίδια κυβέρνηση και προκαλούν – ναι ή όχι; -βλάβη του δημόσιου συμφέροντος;

Συνέβαλαν ναι ή όχι στον εκτροχιασμό του Προϋπολογισμού; Είναι ή δεν είναι ανήθικες, αφού εξαιτίας τους γίνονται τώρα μαζικές απολύσεις με το φερετζέ της εφεδρείας;», διερωτάται.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρει ακόμη ότι την ώρα που η κυβέρνηση Παπανδρέου κατέρρεε (από 4 έως 11 Νοεμβρίου) μόνο στο υπουργείο Οικονομικών έγιναν οχτώ πολιτικοί διορισμοί μετακλητών υπαλλήλων.

Επιπλέον, καταγγέλλει ότι από την εφεδρεία εξαιρούνται αναπληρωτές διευθυντές και τέλος κάνει λόγο για «βόλεμα κομματικών φίλων και συγγενών».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή