Σάντος: Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2011 21:44

Συγκρατημένος εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος μετά την κλήρωση των ομίλων του Euro 2012 (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Όπως εξήγησε, το γεγονός ότι η Εθνική κληρώθηκε με ομάδες στα μέτρα της μπορεί να αποτελέσει και αρνητικό για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, καθώς κόντρα σε πιο δυνατούς αντιπάλους όλοι οι διεθνείς θα είχαν μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση.

«Μετά την κλήρωση πάντα θα πεις ότι ήμουν ή όχι τυχερός. Δεν ξέρω. Εάν παίξεις με μια πιο δύσκολη ομάδα τότε θα έχεις περισσότερη αυτοσυγκέντρωση. Πιστεύω ότι είναι ένας όμιλος ανοιχτός για όλες τις ομάδες με μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης», σχολίασε ο Πορτογάλος από το Κίεβο, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει την κλήρωση.

«Εάν κοιτάξουμε και την παράδοση τότε είναι ένα καλό σημάδι. Αν είμαστε τυχεροί ή όχι θα το δούμε στην πράξη. Ελπίζω η ομάδα μου να παίξει καλά και ελπίζω η παράδοση να συνεχιστεί και σε αυτή την διοργάνωση και να περάσουμε. Είναι κάτι που το θέλουμε πάρα πολύ. Σίγουρα πλέον έχω παίκτες με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Οι ποδοσφαιριστές μου θα έχουν, όπως όλοι, πολλά παιχνίδια αλλά πιστεύω ότι στην Πολωνία θα είμαστε έτοιμοι», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις