Ανοικτό χαρακτήρισε τον όμιλο της Εθνικής ο Αντβοκαατ

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2011 21:47

Oπως και ο Φερνάντο Σάντος (δεύτερος από αριστερά), έτσι και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας, Ντικ Αντβοκαατ (τρίτος από αριστερά), χαρακτήρισε ανοικτό τον 1ο όμιλο, όπου εκτός της ομάδας του συμμετέχουν ακόμη οι Πολωνία, Ελλάδα και Τσεχία. Στη φωτογραφία επίσης ο προπονητής της Πολωνίας, Φράντσισεκ Σμούντα (αριστερά), και ο προπονητής της Τσεχίας, Μίκαλ Μπίλεκ (δεξιά).

A- A A+

«Ο όμιλος είναι ισορροπημένος και δεν υπάρχουν φαβορί. Κάθε ομάδα μπορεί να πάρει από την πρώτη μέχρι την τελευταία θέση. Δεν ξέρω αν είμαστε τυχεροί ή όχι. Θα δείξει...», τόνισε ο Ολλανδός, με αφορμή τον τίτλο του φαβορί που αποδόθηκε ήδη στη Ρωσία για την κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου.

Ο έμπειρος προπονητής συνέχισε: «Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε, αλλά θα πάμε βήμα-βήμα».

Το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Αντρέι Αρσάβιν, έκανε λόγο για επιπλέον πίεση που θα βαραίνει την εθνική ομάδα της χώρας του: «Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Η κλήρωσε φαίνεται καλή για μας, ωστόσο, όλοι, πλέον, θα περιμένουν να προκριθούμε κι αυτό μπορεί να μας φορτώσει με περισσότερη πίεση».

Πιο…χαλαρός παρουσιάστηκε ο επιθετικός της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Αλεξάντρ Κερζακόφ: «Αντικειμενικά ήταν μία πολύ καλή κλήρωση για μας. Σαφέστατα όλες οι ομάδες του γκρουπ είναι επικίνδυνες, αλλά δεν παύει να είναι ένας καλός όμιλος για μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις