ΠΑΣΟΚ: Συνεχίζεται η συζήτηση για την επόμενη μέρα

Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2011 14:21
UPD:04/12/2011 08:11
A- A A+

Συνεχίζεται η συζήτηση που έχει ανοίξει στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ για το μέλλον του Κινήματος, με δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών του.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης δήλωσε ότι αν αποφασίσει ο κ. Παπανδρέου να γίνει εκλογή νέου προέδρου, αυτή πρέπει να γίνει από τη βάση και πριν από τις βουλευτικές εκλογές.

Σημείωσε ακόμη ότι πρέπει να υπάρξει διάλογος στο ΠΑΣΟΚ. «Θα μιλήσουμε πρώτα για την πολιτική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε συνέντευξή του την Παρασκευή στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Εννέα» ο βουλευτής του Κινήματος Μίμης Ανδρουλάκης τάχθηκε υπέρ ενός «ριζικού μετασχηματισμού» του ΠΑΣΟΚ, ώστε να απαλλαγεί από τις «κακές συνήθειες βαρόνων, κηπουρών, πριγκίπων» http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2101517 .

Σε ερώτηση αν αυτό θα πρέπει να γίνει με ή χωρίς τον κ. Παπανδρέου, απάντησε: «Δεν ξέρω. Ας τα βρουν αυτοί μεταξύ τους. Να βγαίνει ο Γ. Παπανδρέου με το δημοψήφισμα να κάνει προεκλογική διαδικασία; Μου φαίνεται λίγο δύσκολο αυτό».

Μια ημέρα πριν, σε άρθρο-παρέμβασή τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης, Παναγιώτης Ρήγας, Σοφία Γιαννακά, Νάντια Γιαννακοπούλου, Δημήτρης Καρύδης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, υπογράμμισαν την ανάγκη ανανέωσης ιδεών και προσώπων, ζητώντας τον επαναπροσδιορισμό της ταυτότητας του κινήματος http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2100907 .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή