Α1 Μπάσκετ: Τρία στα τρία οι γηπεδούχοι

Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2011 21:09
A- A A+

Η ήττα από την Καβάλα μάλλον ήταν «κακή παρένθεση» για τον Παναθηναϊκό, που μετά τη νίκη επί της ΚΚ Ζάγκρεμπ στην Euroleague, επικράτησε άνετα και του Ηλυσιακού με 84-58, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1. Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς οι «πράσινοι» δεν υποτίμησαν τον αντίπαλό τους και έπαιξαν σοβαρά σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Λόγκαν με 14 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, που είχαν τους Νικ Καλάθη και Διαμαντίδη σε καλή μέρα (11 πόντους έκαστος), ενώ με 10 τελείωσε το ματς ο Ιαν Βουγιούκας).

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε το Ρέθυμνο, με 79-64, επί του Αμαρουσίου. Οι Ράιτ και Κρίστμας με 21 και 17 πόντους αντίστοιχα ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της επιτυχίας των Κρητικών, που είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς από το ξεκίνημα έως το τέλος. Για το Μαρούσι ήταν η 6η διαδοχική ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει στην Α1 και, πλέον, το έργο της παραμονής της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Εχοντας σε μεγάλη βραδιά τους Ρόμπι και Παπαντωνίου (22 και 18 πόντους) το Περιστέρι επικράτησε του ΠΑΟΚ με 73-63 στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» και πέτυχε την 3η εφετινή του νίκη (η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έχει 6 ματς), ενώ για τον «Δικέφαλο του Βορρά» η σημερινή ήταν η 4η ήττα σε 7 αγώνες. Από τους Θεσσαλονικείς ξεχώρισε ο Γιάννης Καλαμπόκης με 15 πόντους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις