Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0

Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2011 21:25
UPD:05/12/2011 14:43

A- A A+

Κομβικό σημείο του αγώνα η φάση του 61ου λεπτού, όταν ο Ρότσα ανέτρεψε τον Αμπντούν, ο διαιτητής Παππάς υπέδειξε το πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών και ταυτόχρονα απέβαλλε τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό των φιλοξενούμενων. Ο Μάρκο Πάντελιτς ήταν εύστοχος από την «ασβεστένια βούλα» και μ' αυτό τον τρόπο ο Ολυμπιακός κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την απροσπέλαστη μέχρι τότε άμυνα της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ.

Μέχρι το 60ο λεπτό η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε προβλημάτισε έντονα με την εμφάνισή της. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε όλο το ματς σημειώθηκε στο 55΄ με τον Ντολεζάι να απομακρύνει πάνω στη γραμμή το πλασέ του Μανιάτη, ενώ μετά το γκολ του Σέρβου και την αποβολή του Ρότσα, το ματς άνοιξε για τα καλά γεγονός που ευνόησε τους «ερυθρόλευκους».

Τη νίκη για τον Ολυμπιακό «σφράγισε» ο Ράφικ Τζιμπούρ στο 74΄. Ο Αλγερινός ξεκίνησε από εμφανή θέση οφσάιντ χωρίς να υποδειχθεί από το βοηθό του Παππά και πλάσαρε τον Μπλάζιτς για να «γράψει» το 2-0 (7ο εφετινό του γκολ).

Ο Παναιτωλικός μέχρι την φάση του πρώτου γκολ που δέχτηκε ήταν άριστα στημένος στον αγωνιστικό χώρο, δεν επέτρεψε στους παίκτες του Ολυμπιακού να βρουν τους διαδρόμους για να απειλήσουν την εστία του Μπλάζιτς, ενώ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 37΄ με το σουτ του Θεοδωρίδη από το ύψος της περιοχής να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ ο Μέγερι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις