Στήριξη Γ. Καρατζαφέρη στον Λ. Παπαδήμο

Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2011 20:20
UPD:20:23

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει το ενιαίο μισθολόγιο, ενώ πρότεινε την διαχείριση και αξιοποίηση κληροδοτημάτων που μπορούν, όπως ανέφερε, να αποφέρουν πολλά χρήματα.

A- A A+

Τη στήριξή του στον Λουκά Παπαδήμο, τον οποίο κάλεσε να προσπαθήσει «το καλύτερο για τη χώρα», εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την κύρωση του προϋπολογισμού.

«Θα συναντήσετε δυσκολίες, γι’ αυτό σας βάλαμε εκεί, για τα δύσκολα», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης και ζήτησε από τον Πρωθυπουργό «να φέρει το αεροσκάφος στην ευθεία» για να δημιουργηθεί, όπως είπε ελπίδα στους πολίτες και να αποδείξουμε στην Ευρώπη ότι δεν είμαστε «τυχάρπαστοι, απατεώνες και τεμπέληδες».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει το ενιαίο μισθολόγιο, ενώ πρότεινε την διαχείριση και αξιοποίηση κληροδοτημάτων που μπορούν, όπως ανέφερε, να αποφέρουν πολλά χρήματα.

Ζήτησε επίσης την κατάργηση του πόθεν έσχες για την οικοδομή προκειμένου να κινηθούν τα επαγγέλματα του κλάδου και η αγορά.

Οσον αφορά τις καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού εκτίμησε ότι η αστυνόμευση δεν θα αποδώσει, ενώ όπως είπε, «δεν βγαίνει έτσι ούτε με παρακάλια». Ζήτησε επίσης να δοθεί κίνητρο στους καταθέτες να επιστρέψουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα. «Αν γεμίζουν οι τράπεζες με ρευστό λύνουμε το πρόβλημα», επισήμανε, ενώ ζήτησε να μην φορολογούνται τα χρήματα που επαναεπενδύονται.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή