Πρεμιέρα του «Happy Feet 2» με... θετικά σχόλια για την Ελλάδα

Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2011 14:06

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Happy Feet 2», δανείζει τη φωνή του στους χαρακτήρες Ramon και Lovelace.

A- A A+

Με θερμά λόγια για τον ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη της ταινίας «Happy Feet 2», Τζορτζ Μίλερ (Μηλιώτης) και το έργο του, αλλά και για την Ελλάδα, εκφράστηκε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Ρόμπιν Γουίλιαμς, στην αυστραλιανή πρεμιέρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Στην πρεμιέρα της Μελβούρνης ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός - που δανείζει τη φωνή του σε δύο χαρακτήρες- μίλησε για την χώρα μας, λέγοντας πως μπορεί η οικονομία μας να μην πηγαίνει καλά αλλά η Ελλάδα αξίζει σεβασμού και κάποια πράγματα είναι αναλλοίωτα, όπως ο ελληνικός πολιτισμός και όσα του οφείλει η ανθρωπότητα.

Ο σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ, αφού δέχθηκε με χαμόγελο τα θετικά σχόλια του Γουίλιαμς, απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει τρίτη συνέχεια με θέμα τους αξιαγάπητους πιγκουίνους του «Happy Feet», τονίζοντας πως για την ώρα προηγείται η παραγωγή της νέας του ταινίας «Mad Max, Fury Road», τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου χρόνου στη Ναμίμπια.

Προτεινόμενα για εσάς