Επιμένει ο Μ. Καρχιμάκης στο άνοιγμα λογαριασμών στην Ελβετία

Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2011 18:08
UPD:18:19
A- A A+

Επιμένει και σήμερα ο Μιχάλης Καρχιμάκης στη θέση του περί παροχής εξουσιοδότησης από όλους τους βουλευτές στις ελβετικές τράπεζες, για να δώσουν τα στοιχεία τους, αν έχουν συναλλαγές μαζί τους.

Ταυτόχρονα ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου κατηγορεί τη ΝΔ ότι με την πρότασή της για αναδρομικό έλεγχο του πόθεν έσχες προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Ειδικότερα, σε σημερινή του δήλωση ο κ. Καρχιμάκης τονίζει ότι αναδρομικός έλεγχος έχει γίνει για την περίοδο 1989-2001 και τα αποτελέσματα δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Τέλος, ζητεί από τη ΝΔ να απαντήσει αν θέλει την απόλυτη διαφάνεια ή όχι, γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του εκπροσώπου του κόμματος Γιάννη Μιχελάκη.

«Αν το ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρεται πραγματικά για τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο και ειδικά για όσους διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα, δεν έχει παρά να αποδεχθεί την πρόταση Νόμου, που έχει καταθέσει εδώ και μήνες η Νέα Δημοκρατία. Όσο αναφορά την πρόταση Καρχιμάκη η Νέα Δημοκρατία έχει απαντήσει ξεκάθαρα. Τελεία και παύλα», απαντά ο κ. Μιχελάκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή