ΛΑΟΣ: Δικαιωθήκαμε για τον Αθεμπίγιο

Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2011 18:40

Στην ομιλία του προέδρου του ΛΑΟΣ επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης Παπανδρέου το 2009 επανήλθε σήμερα ο εκπρόσωπος του κόμματος Κ. Αϊβαλιώτης, με αφορμή το κόστος της μελέτης αξιοποίησης του Ελληνικού την οποία είχε αναλάβει ο Ισπανός αρχιτέκτονας Χοσέ Αθεμπίγιο.

A- A A+

Στην ομιλία του προέδρου του ΛΑΟΣ επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης Παπανδρέου το 2009 επανήλθε σήμερα ο εκπρόσωπος του κόμματος Κ. Αϊβαλιώτης, με αφορμή το κόστος της μελέτης αξιοποίησης του Ελληνικού την οποία είχε αναλάβει ο Ισπανός αρχιτέκτονας Χοσέ Αθεμπίγιο και παρατήρησε «Δυστυχώς, δικαιωθήκαμε».

«Ποια είναι τα πρώτα σας βήματα στις δέκα πρώτες μέρες; Να τρέχετε με έναν Ισπανό αρχιτέκτονα για την αναμόρφωση -την περιβόητη διάπλαση- του Φαληρικού Δέλτα; Τώρα που δεν έχουμε λεφτά, τώρα που προσπαθούμε να κλείσουμε καμιά τρύπα, τώρα θα κάνουμε μια ανάπλαση ενός υποτιθέμενα ήδη αναπλασμένου χώρου; Αυτή είναι η πρώτη προτεραιότητα; Αυτές είναι οι πρώτες εκατό ημέρες, σε ένα κομβικό σημείο, δεδομένου του τεραστίου προβλήματος που έχουμε;», είχε αναφέρει στις 17 Οκτωβρίου του 2009 ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή