Γ. Δημαράς: Απουσιάζει από την κυβέρνηση η λαϊκή νομιμοποίηση

Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2011 16:51
UPD:16:54
A- A A+

Επικίνδυνο για την εθνική μας κυριαρχία χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό του 2012 ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς, από την Τρίπολη, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο περιοδείας του στην Πελοπόννησο.

O πρόεδρος του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς.

Ο κ. Δημαράς τόνισε ότι από τη νέα κυβέρνηση απουσιάζει η λαϊκή νομιμοποίηση και προειδοποίησε ότι «όσο δεν υπάρχει παρέμβαση του λαού τα πράγματα θα δυσχεραίνουν».

«Η νέα κυβέρνηση δημιουργήθηκε με το τρίπτυχο: εκταμίευση της 6ης δόσης, της οποίας το 80% θα πάει στην επιστροφή των εντόκων δόσεων, υπογραφή νέας δανειακής σύμβασης και εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου. Μέχρι σήμερα δεν υλοποιήθηκε τίποτα. Η 6η δόση ακόμη εκκρεμεί και δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι προϋποθέσεις της νέας δανειακής σύμβασης», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει με τη θέρμανση των σχολικών μονάδων και το πρόβλημα της διανομής σχολικών βιβλίων δήλωσε ότι πρόκειται να καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Οσον αφορά στην περικοπή κονδυλίων για τη σίτιση του στρατού επισήμανε: «ο στρατός είναι η πρώτη και η τελευταία άμυνα της χώρας όσο πειθαρχεί στο Σύνταγμα και τους νόμους. Το ένστολο προσωπικό έχει τα ίδια προβλήματα με την υπόλοιπη ελληνική κοινωνία και είμαστε αλληλέγγυοι σ’ αυτά».

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών επισήμανε τέλος ότι ωράριο στους δημοσιογράφους, που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση στα δημόσια ΜΜΕ, δεν μπορεί να υλοποιηθεί.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή