Σούπερ Λίγκα: Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-2

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011 19:08
UPD:12/12/2011 11:40

A- A A+

Χωρίς τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο τους, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός ταλαιπωρείται από μια βαριά λοίμωξη και βρίσκεται στο νοσοκομείο, οι πράσινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ για δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς μετά από την αναμέτρηση κόντρα στον Αρη, μόνο που αυτή τη φορά κατάφεραν να το ανατρέψουν.

Ο Πανιώνιος είχε προηγηθεί μόλις στο 8ο λεπτό με τον Σκέμπρι. Ο Μαλτέζος επιθετικός έσπρωξε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, έχοντας πάρει στο ριμπάουντ σε απόκρουση του Στέφανο Καπίνο.

Το 1-0 επέτρεψε στους γηπεδούχους να δώσουν χώρο στους αντιπάλους τους, αφήνοντάς τους να κάνουν παιχνίδι, αλλά πιέζοντας τους ασφυκτικά από τη στιγμή που περνούσαν το χώρο της μεσαίας γραμμής. Έτσι, ο Παναθηναϊκός παρά την κατοχή του, δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς την εστία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου σε όλο το πρώτο μέρος.

Η πίεση του τριφυλλιού θα αυξανόταν στην επανάληψη και επόμενο ήταν κάποια στιγμή να αποδώσει καρπούς. Στο 62' ο Λέτο απομόνωσε τον Κβιρκβέλια στην περιοχή του Πανιωνίου και το εκμαίευσε το πέναλτι, που σφύριξε ο διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας. Από τα 11 βήματα ο Αργεντινός δεν λάθεψε και έφερε το ματς στα ίσια.

Δώδεκα λεπτά αργότερα θα ερχόταν και το 2-1, με το οποίο ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε τη νίκη. Σκόρερ αυτή τη φορά ήταν ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος μετά από όμορφο συνδυασμό με τον Ρούντολοφ Γκέργκελι βρέθηκε στην κατάλληλη θέση για να στείλει τα μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα του Πανιωνίου μετά από ενστικτώδη απόκρουση του Ελευθερόπουλου. Το γκολ του Κατσουράνη θα ερχόταν την ίδια μέρα που ο πολύπειρος μέσος συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα των πρασίνων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις