Στη Μόσχα για τη νίκη ο Παναθηναϊκός

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011 13:13
UPD:13:15

A- A A+

Οι «πράσινοι» έχουν εξασφαλίσει τη δεύτερη, αλλά αν μπορούσαν, δεν θα έλεγαν φυσικά όχι και στην πρωτιά, η οποία θα τους έδινε ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα εν όψει του Top 16.

«Έχουμε μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ακόμα όμως κι αν δεν τα καταφέρουμε, θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε πού βρισκόμαστε, λίγο πριν από το Top 16», σχολίασε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Για να κατακτήσει την πρώτη θέση ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καλύψει τη διαφορά των δυο πόντων, με την οποία ηττήθηκε στο πρώτο ματς με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ. Επίσης την τελευταία αγωνιστική το «τριφύλλι» θα πρέπει να κερδίσει τη Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ και οι Ρώσοι να ηττηθούν από την Ουνικάχα στη Μάλαγα.

«Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Ανήκει στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και ο μεταξύ μας αγώνας θα έχει πολύ ενδιαφέρον», πρόσθεσε ο Λιθουανός γκαρντ.

Σε ανάλογο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του Κώστα Καϊμακόγλου. «Πρώτα από όλα εμείς πηγαίνουμε στη Μόσχα για την νίκη. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες και θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα δούμε που βρισκόμαστε ως ομάδα και θέλουμε την νίκη για την πρωτιά», τόνισε ο διεθνής άσος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις