Πώς θα γίνει η αναμετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών

Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2002 18:17
UPD:18:32
A- A A+

«Θα μπορεί κανείς να μαθαίνει τα αποτελέσματα των προσεχών δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών από το τηλέφωνο και το ραδιόφωνο, θα μπορεί να τα δει φυσικά από τη τηλεόραση, από κινητό τηλέφωνο, από το Ιnternet και από φορητές συσκευές οι οποίες θα είναι συνδεμένες ασύρματα με το Ιnternet», δήλωσε ο πρόεδρος της Delta Singular, Αν. Δρυμιώτης, μετά τη συνεργασία που είχε σήμερα με τον υπουργό Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Κ. Σκανδαλίδη.

Ο κ. Δρυμιώτης διευκρίνισε ότι ορισμένα από αυτά τα συστήματα είναι σε πιλοτική μορφή, αλλά εμφανίστηκε βέβαιος ότι δεν θα μπλοκάρουν.

«Ισως να υπάρξει μεγάλη ζήτηση με τη χρήση του τηλεφώνου, την οποία να μην την έχουμε προβλέψει, ούτως ώστε να χρειαστεί στην επόμενη φορά να το ενισχύσουμε. Αυτό, όμως δε σημαίνει ότι άμα μπλοκάρει το τηλέφωνο, θα μπλοκάρει και η τηλεόραση. Κάθε σύστημα είναι ανεξάρτητο και το υπουργείο Εσωτερικών θα αναμεταδίδει τα αποτελέσματα ανεξάρτητα».

Ο κ. Δρυμιώτης απέφυγε τέλος να αναφερθεί στο κόστος της κάλυψης, ενώ για το νούμερο του 090 διευκρίνισε ότι θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Τα έσοδα που αναλογούν στη Delta Singular από αυτό, θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή