Βαλβέρδε: Δεν υπάρχουν φαβορί

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011 15:05
UPD:15:22

A- A A+

«Δεν είναι φαβορί η Ρούμπιν, διότι σε αυτή την φάση δεν υπάρχουν φαβορί. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Θεωρώ ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόδοσή μας. Αν πάμε εκεί και είμαστε καλοί, τότε θα ωφεληθούμε. Πρέπει να σκοράρουμε εκτός έδρας. Σεβόμασταν όλους τους αντιπάλους γι' αυτό τα πήγαμε καλά στο Champions League. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα».

Αναφερόμενος στις αναμετρήσεις της ρωσικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ σχολίασε: «Είδα μόνο το παιχνίδι στο Καζάν. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά. Έχουμε καιρό μπροστά μας, παρόλο που η Ρούμπιν δεν θα έχει πρωτάθλημα. Έχουμε χρόνο για να μελετήσουμε τα παιχνίδια της και να είμαστε έτοιμοι».

Ερωτηθείς στη συνέχεια για τους επόμενους αντιπάλους, σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση, απάντησε: «Γνωρίζω και τις δύο ομάδες. Με τη Σάλτσμπουργκ δεν έχω καλές αναμνήσεις, ενώ στη πρώτη θητεία μου είχαμε παίξει με τη Μέταλιστ και τα θυμάμαι καλά. Είναι καλή ομάδα και στην έδρα της είναι επικίνδυνη. Και με τις δύο τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Θα ήθελα να παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ ή η Σίτι».

Πάντελιτς: «Εμείς θα περάσουμε»

Στο άκουσμα ότι η Ρούμπιν Καζάν θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην φάση των «32» του Europa League, ο Μάρκο Πάντελιτς δεν τρόμαξε καθόλου: «Το περίμενα πως θα πάμε να παίξουμε στα χιόνια και στο κρύο», είπε με αρκετή δόση χιούμορ ο Σέρβος στράικερ, ενώ συνέχισε σε…πιο σοβαρό ύφος: «Η δική μας ομάδα θα είναι η πρώτη που θα νικήσει τη Ρούμπιν» (οι Ρώσοι μετρούν τέσσερις ισοπαλίες στις αναμετρήσεις τους με ελληνικές ομάδες, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις