ΜotoGP: Tέλος καλό, όλα καλά για τον Μπαουτίστα

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011 15:11

A- A A+

Ο 27χρονος Ισπανός αναβάτης αφαίρεσε τις βίδες από το μηριαίο οστό, τις οποίες είχε τοποθετήσει μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα του Κατάρ, στην αρχή της χρονιάς.

Ο Μπαουτίστα επισκέφθηκε το νοσοκομείο Σαν Χοσέ στη Μαδρίτη όπου ο γιατρός Ανχελ Βίλαμορ προχώρησε στην επέμβαση. Ο Ισπανός αναβάτης είχε τραυματιστεί στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς, στο Κατάρ. Στη συνέχεια είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην Ντόχα, αλλά έκτοτε αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα.

Μετά τη δεύτερη, πρόσφατη επέμβαση στην Ισπανία ο 27χρονος αναβάτης που από του χρόνου θα τρέχει με την Gresini Honda θέλησε να ευχαριστήσει τον γιατρό και το πρωσπικό του νοσοκομείου. «Ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Σαν Χοσέ και στην υπέροχη ομάδα του γιατρού Ανχελ Βίλαμορ, οι οποίοι ανέκαθεν με φρόντιζαν καλά».

Ο Μπαουτίστα έχει πλέον πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και έχει επιστρέψει στο σπίτι του για να ξεκουραστεί όπως είπε.

Για την ιστορία ο Ισπανός αναβάτης φέτος έτρεχε στα MotoGP με την Suzuki, αλλά η απόφαση της ομάδας να αποσυρθεί τον άφησε δίχως αγωνιστική στέγη μέχρι να συμφωνήσει τελικά με την Gresini Honda.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις