Με Χάνινεν και Κοπέσκι η Skoda to 2012

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011 19:01
UPD:19:28

A- A A+

Το στρατόπεδο της Τσέχικης ομάδας που θα παραμείνουν οι Γιούχο Χάνινεν και Γιαν Κοπέσκι, οι οποίοι βρίσκονται στη Skoda από το 2009 όταν συμμετείχε για πρώτη φορά στο IRC. Μάλιστα, ο 30χρονος Φινλανδός είχε στεφθεί πρωταθλητής το 2010 ενώ ο Tσέχος teammate του τα τρία τελευταία χρόνια καταλαμβάνει τη θέση στην κατάταξη των οδηγών.

Η Skoda θα συνεχίσει να προσφέρει υποστήριξη στον φετινό νικητή του πρωταθλήματος Αντρέας Μίκελσεν, ο οποίος τρέχει υπό την αιγίδα της Skoda Μεγάλης Βρετανίας.

Το αυτοκίνητο που η Τσέχικη ομάδα θα συμμετάσχει και στους 13 γύρους του πρωταθλήματος θα είναι το επιτυχημένο Fabia S2000 με το οποίο θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τους δύο τελευταίους τίτλους της.

«Πρώτη προτεραιότητα της Skoda είναι να υπερασπιστεί τους τίτλους στο IRC που έχουμε κερδίσει τα δύο τελευταία χρόνια. Τρεις οδηγοί με τα εργοστασιακά Fabia Super 2000 θα δώσουν τη μάχη για βαθμούς στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών – οι Γιαν Κοπέσκι, Γιούχο Χάνινεν της Skoda Motorsport και ο Αντρέας Μίκελσεν της Skoda UK Motorsport. Εχοντας στο μυαλό μας τις προοπτικές για το μέλλον, θέλουμε να αποκτήσουμε εμπειρία σε συγκεκριμένους αγώνες του Ευρωπαϊκούς πρωταθλήματος«, δήλωσε ο επικεφαλής της Skoda Motorsport, Μιχάλ Χράμπανεκ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις