Α1 Μπάσκετ: Εύκολες αποστολές «αιωνίων»

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011 09:00
A- A A+

Για πρώτη φορά από την έναρξη της σεζόν το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε… τρεις δόσεις, μιας και ο αγώνας των «πρασίνων» με το Μαρούσι έχει προγραμματιστεί να γίνει το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας.

Τρεις ημέρες μετά την πρόκρισή του στους «16» της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός τον Ικαρο Καλλιθέας (Κυριακή). Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το μεγάλο φαβορί για την 8η εφετινή τους νίκη (ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό), με την οποία θα έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας, άσχετα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Ακόμη πιο εύκολη αποστολή αναμένεται να έχει την προσεχή Δευτέρα ο Παναθηναϊκός, που θα αντιμετωπίσει το Μαρούσι στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Με 0 στα 7 στις πρώτες 8 αγωνιστικές (έχει κι ένα ρεπό) η ομάδα των βορείων προαστίων δεν προβλέπεται να αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη με καλή εμφάνιση, έτσι ώστε να «διασκεδάσουν» κάπως τις εντυπώσεις από τη βαριά ήττα τους στη Ρωσία από την ΤΣΣΚΑ, για την Ευρωλίγκα.

Από το σημερινό… μενού ξεχωρίζει η συνάντηση του Κολοσσού Ρόδου με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού» έχει μόλις μία ήττα σε 7 αγώνες, ενώ από την άλλη ο «Δικέφαλος του Βορρά» «μετράει» μόλις 3 νίκες σε 8 παιχνίδια και μέχρι τώρα δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σάββατο 17/12

Κολοσσός-ΠΑΟΚ 15:30

Περιστέρι-Ρέθυμνο 16:00

Αρης-Ηλυσιακός 17:00 ΕΤ3

ΚΑΟΔ-Καβάλα 19:00 ΝΕΤ

Κυριακή 18/12

Ίκαρος-Ολυμπιακός 19:00 ΝΕΤ

Δευτέρα 19/12

Παναθηναϊκός-Μαρούσι 17:00

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις