Εντείνεται η αντιπαράθεση καθώς πλησιάζει η Κυριακή των εκλογών

Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2002 07:19
A- A A+

Ανεβαίνει το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, μία εβδομάδα πριν από τις δημοτικές εκλογές.

Ο Κώστας Σημίτης, από την Κόρινθο, άσκησε σκληρή κριτική στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι σπέρνει τον διχασμό και την καταστροφολογία. Από τη Σάμο, ο Κώστας Καραμανλής υποστήριξε, ότι, το ΠΑΣΟΚ επιλέγει τον διχασμό και έκανε λόγο για χρεωκοπημένους προπαγανδιστές που συκοφαντούν τη Νέα Δημοκρατία.

Απαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Πρωτόπαπας, χαρακτήρισε τον κ. Καραμανλή, ως εκφωνητή διχαστικών, πολιτικών συνθημάτων. «Ο κ. Καραμανλής, δεν ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη και τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τα δίνει όλα, ακόμη και για τους ακροδεξιούς υποψηφίους του. Θα απογοητευτεί όμως οικτρά», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Αυτός που οδηγεί στα άκρα την πολιτική αντιπαράθεση, είναι ο πρωθυπουργός», απάντησε, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού, Flash, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στη γιορτή της ΟΝΝΕΔ, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, επεσήμανε ότι οι πολίτες θα στείλουν τα μηνύματά τους στις ερχόμενες εκλογές και έκανε νέο άνοιγμα στην αριστερά, λέγοντας χαρακτηριστικά : «Τιμούμε τους αγώνες και των αριστερών με αγνά αισθήματα».

Ο κ. Καραμανλής, αναφερόμενος στο θέμα της τρομοκρατίας, τόνισε ότι δεν μπορούν να μείνουν, αναπάντητα ερωτήματα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή